Știri

 

Prelungirea proiectului "Birouri de asistenţă pentru promovarea Responsabilităţii Sociale a Întreprinderilor"

In luna octombrie 2011, CCIR impreuna cu Ecosistemi au depus un act aditional pentru prelungirea proiectului cu şase luni, pana in aprilie 2012, care a fost aprobat. Prelungirea activitatilor proiectului se datoreaza in primul rand nevoii de a consolida o serie de aspecte tehnice si de organizare a birourilor de asistenta RSI, cat si contextului economic dificil care ingreuneaza activitatea birourilor.

 Citeşte mai mult

 

Principalele realizări ale proiectului în primii doi ani de implementare

Demersul "Birouri de asistenta pentru promovarea Responsabilitatii Sociale a Intreprinderii" a fost gandit in trei faze, la care se adauga cea de-a patra faza de consolidare, odata cu prelungirea proiectului.

Citeşte mai mult

 

Activitatea birourilor de asistenţă RSI până în prezent

In luna noiembrie 2011 a trimis catre ofiterii birourilor de asistenta RSI un chestionar de analiza a nivelului de dezvoltare a birourilor de asistenta RSI. La chestionar au raspuns 30 de CCI-uri din cele 42 prezente la nivel national. In total, 33 de formatori si ofiteri RSI s-au implicat in completarea raspunsurilor (in cazul a 3 CCI fiind vorba de cate 2 persoane). Analiza chestionarelor a evidentiat o dezvoltare relativ omogena a anumitor activitati si servicii si o abordare heterogena a altor aspecte legate de functionarea birourilor de asistenta.

Citeşte mai mult

 

Filme de prezentare şi promovare a birourilor de asistenţă RSI

Cu ocazia celor opt conferinte de diseminare, expertii proiectului au realizat interviuri cu 15 angajati ai Camerelor de Comert si Industrie din tara, ofiteri si formatori RSI.

Citeşte mai mult

 

Ghid de responsabilitate socială pentru IMM-urile româneşti

Ghidul RSI este elaborat in cadrul proiectului "Întărirea Capacităţii companiilor româneşti de dezvoltare a parteneriatelor sociale – RSC", implementat de Asociaţia Naţională a Exportatorilor şi Importatorilor din România (ANEIR) în parteneriat cu Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) şi Agenţia pentru Implementarea Programelor şi Proiectelor pentru IMM-uri (AIPPIMM).

Citeşte mai mult

  

Strategia Naţională de promovare a Responsabilităţii Sociale 2011 - 2016

Guvernul României a aprobat Strategia Nationala de promovare a Responsabilitatii Sociale 2011 – 2016, care institutionalizeaza acest domeniu ca prioritar la nivel national. Scopul strategiei este de a "spori gradul de constientizare cu privire la importanta si beneficiile aplicarii responsabilitatii sociale si de a creste implicarea sectorului public, a companiilor românesti, a companiilor multinationale, precum si a societatii civile in aplicarea responsabilitatii sociale in România".

Citeşte mai mult

 

Get a better hosting deal with a hostgator coupon or play poker on party poker

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2012 Camera de Comerț și Industrie a României ·  www.ccir.ro ·   CSR - Știri

Joomla Templates by Wordpress themes free