Filme de prezentare si promovare a birourilor de asistenta RSI

 

Cu ocazia celor opt conferinte de diseminare, expertii proiectului au realizat interviuri cu 15 angajati ai Camerelor de Comert si Industrie din tara, ofiteri si formatori RSI.

Raspunsurile acestora se regasesc in opt filme de prezentare de max. 5 minute fiecare, avand, in ordine, urmatoarele subiecte: De ce trebuie Camerele de Comert si Industrie din Romania sa promoveze RSI?, Cum putem defini RSI?, De ce avem nevoie de responsabilitate sociala in actualul context economic?, Este RSI pentru firmele mari sau mici?, Putem dezvolta RSI si in Romania?, Ce beneficii poate aduce acest concept firmelor din tara?, Ce instrumente RSI putem propune mediului de afaceri romanesc?, Ce servicii vor oferi birourile de asistenta RSI mediului de afaceri?.

Filmele pot fi vizualizate in sectiunea Galerie video.

Get a better hosting deal with a hostgator coupon or play poker on party poker

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2012 Camera de Comerț și Industrie a României ·  www.ccir.ro ·   CSR - Filme de prezentare si promovare a birourilor de asistenta RSI

Joomla Templates by Wordpress themes free