Investește în oameni!
În perioada octombrie 2009 – aprilie 2012, Camera de Comerț si Industrie a României, în parteneriat cu Ecosistemi SRL si cu sprijinul celor 42 de Camere de Comerț și Industrie județene implementează proiectul ‘’Birouri de Asistență pentru Promovarea Responsabilității Sociale a Întreprinderii’’. Prin această inițiativă ne propunem să contribuim la dezvoltarea unui mediu de afaceri triplu eficient: ecologic, echitabil si competitiv economic!


Conceptul de responsabilitate socială a întreprinderii a dobândit în ultimii ani o importanță strategică la nivel european și național, tradusă printr-o serie de Comunicări ale Comisiei Europene (2002, 2006 si 2011), prin rolul acordat de strategia Europa 2020 acestui concept și implicit necesității de a orienta fondurile nerambursabile din perioada 2014 – 2020 către acest domeniu, precum și prin elaborarea și aprobarea de către Guvernul României a unei Strategii de Promovare a RSI 2011 – 2016, în care se subliniază rolul pe care camerele de comerț si industrie îl pot juca în implementarea acestui concept.


Camerele de Comerț și Industrie din România reprezintă un actor strategic pentru stimularea dezvoltării economice și pentru încurajarea dialogului între mediul de afaceri și partenerii de la nivel local, beneficiind de încredere și credibilitate în cadrul comunității în care își desfășoară activitatea. Prin urmare, promovarea și integrarea responsabilității sociale în activitățile întreprinderilor românești – scopul demersului nostru – se pot realiza cu atât mai eficient cu cât sunt sprijinite de sistemul cameral din România!

 

Proiectul este cofinanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.
Sistemul Cameral din România, promotor al responsabilităţii sociale a întreprinderii

Get a better hosting deal with a hostgator coupon or play poker on party poker

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Copyright © 2012 Camera de Comerț și Industrie a României ·  www.ccir.ro ·   CSR - Investește în oameni!

Joomla Templates by Wordpress themes free